SERVICII OFERITE

O GAMA LARGA DE SERVICII IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR:

SERVICII

Instalatii in constructii

SOCIETATEA REALIZEAZĂ LUCRĂRI COMPLETE DE INSTALAŢII ELECTRICE, TERMICE ŞI SANITARE.
Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

De aceea suntem extremi de atenţi la executarea corectă şi bine făcută a acestora, oferind:

Servicii de calitate
Cotaţia corectă a lucrării
Dezvoltarea unei colaborări de lungă durată cu clientul
Lucrările executate vor fi de cea mai bună calitate astfel încât instalaţiile să asigure o întreţinere uşoară şi performanţele pentru care au fost proiectate. Se va garanta calitatea manoperei precum şi termenele stabilite astfel încât instalaţiile să fie complet finalizate şi pregătite pentru a fi utilizate de către beneficiar. Pentru a atinge un nivel maxim de calitate, materialele puse în operă vor fi alese astfel încât să îndeplinească condiţiile cerute de normele în vigoare, asigurând parametrii proiectaţi, neadmiţându-se materiale de slabă calitate.

Constructii case la cheie in Bucuresti, Ilfov si pe toata suprafata Romaniei.

Oferta cuprinde case la cheie cu materiale incluse sau doar manopera.

Prin case la cheie intelegem case la rosu cu finisaje si instalatii.casa la cheie

Astfel odata finalizata casa la rosu, vom demara inceperea lucrarilor de instalatii si finisaje.

In general aceste lucrari pot fi structurate dupa cum urmeaza:

finisaje exterioare (invelitoare acoperis, tamplarie exterioara, tencuieli exterioare)
finisaje interioare (tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi)
instalatii sanitare (chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie /baie, racorduri)
instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri)
instalatii electrice (trasee electrice, prize, intrerupatoare, tablou electric, corpuri iluminat).
Aceste lucrari au mare importanta in exploatarea constructiei, de calitatea acestora depinzand in mare parte confortul dvs. . Degradarea rapida a finisajelor sau defectarea unor instalatii vor produce in timpul exploatarii constructiei cheltuieli si disconfort. De aceea aceste operatiuni trebuie executate de oameni specializati, profesionisti care stiu ce fac si garanteaza pentru ce fac.

Deoarece acordam o deosebita importanta acestui aspect, tratam cu seriozitate fiecare lucrare in parte indiferent cat este de mica, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata. Recomandam beneficiarilor materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe folosirea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie si constatarea calitatii lor.

Executia unei case la cheie consta intr-un ansamblu de cunostinte tehnice (structurale si arhitecturale) care trebuie sa conlucreze pentru a realiza o constructie durabila si placuta. Doar daca sunt indeplinite aceste doua criterii o constructie poate beneficia de o dezvoltare durabila, bazata pe noi concepte.

Colaborând cu noi veti obţine cele mai bune rezultate, la termenul de realizare prevăzut în contract, la calitatea dorita şi la preţuri competitive. In timpul constructiei unei case la cheie vom garanta prezenţa unui inginer constructor (la realizarea structurii de rezistenţă) şi a unui arhitect (la realizarea finisajelor).

 

CASE LA ROSU (cu materiale incluse sau numai manopera)

Ce intelegem prin case la rosu?casa la rosu
Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv:

Realizarea infrastructurii ( subsol, fundatie)
Realizarea suprastructurii ( pereti portanti, cadre, pereti de inchidere, plansee)
Structura acoperişului (sarpanta) pe care se monteaza ulterior invelitoarea.

 

SOCIETATEA REALIZEAZĂ LUCRĂRI COMPLETE DE INSTALAŢII ELECTRICE, TERMICE ŞI SANITARE.

Instalaţiile oricărei clădiri au o mare importanţă. Acestea pun în valoare clădirea în faza de exploatare contribuind la confortul dorit.

De aceea suntem extremi de atenţi la executarea corectă şi bine făcută a acestora, oferind:

Servicii de calitate
Cotaţia corectă a lucrăriielectrice termice si sanitare
Dezvoltarea unei colaborări de lungă durată cu clientul
Lucrările executate vor fi de cea mai bună calitate astfel încât instalaţiile să asigure o întreţinere uşoară şi performanţele pentru care au fost proiectate. Se va garanta calitatea manoperei precum şi termenele stabilite astfel încât instalaţiile să fie complet finalizate şi pregătite pentru a fi utilizate de către beneficiar. Pentru a atinge un nivel maxim de calitate, materialele puse în operă vor fi alese astfel încât să îndeplinească condiţiile cerute de normele în vigoare, asigurând parametrii proiectaţi, neadmiţându-se materiale de slabă calitate.

 

Renovari si amenajari exterioare

Firma noastră tratează lucrurile foarte în serios. Principala caracteristică a lucrărilor exterioare e reprezentată de faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse (acţiunea razelor solare, acţiunea vântului, acţiunea ploii, acţiunea îngheţ – dezgheţului, acţiuni fizico-chimico-biologice).

casa la cheieDe aceea aceste lucrări trebuiesc executate corect şi cu materiale de cea mai bună calitate. Ne asumăm responsabilitatea pentru lucrările realizate de personalul nostru, ne străduim ca fiecare lucrare să iasă foarte bine, la cel mai mic detaliu şi clientul să rămână cu o impresie plăcută astfel încât să se poată bucura de investiţia sa.

Şi pentru că în bună măsură confortul lucrărilor exterioare este dat de latura estetică, prin colaborarea cu designeri şi arhitecţi specializaţi vă propunem numeroase posibilităţi de realizare a proiectelor dumneavostră astfel încât mulţumirea să fie maximă.

Apelaţi cu încredere la noi şi veți beneficia de cele mai bune preţuri în raport cu calitatea oferită.

 

Renovari si amenajari interioare

Amenajările interioare se ocupă de partea de decorare a caselor, spaţiilor comerciale sau a birourilor, a spaţiului în care ne petrecem cel mai mult timp. De aceea acest spaţiu trebuie să ne ofere confort şi senzaţie plăcută. Amenajarea interioară presupune includerea sistematică a forţelor proprii şi a ideilor clienţilor noştrii pentru a transforma un apartament, o casă sau un birou într-un loc ideal în care să-ţi petreci timpul şi activităţile zilnice fără a fi influenţat negativ de aspectul ambiental.amenajari-interioare-

Prin colaborarea cu arhitecţi şi designeri interiori cu experienţă, ne străduim să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştrii venind cu idei inedite şi în tendinţe. Ca ingredient obligatoriu al reţetei noastre, folosim calitate la cele mai înalte standarde.

Acest aspect, ne-a făcut remarcaţi de-alungul timpului în ochii clienţilor, specialiştii noştrii îndreptându-se întotdeauna spre lucrul bine făcut şi la termenul stabilit.

Acoperim o gamă largă de lucrări de finisaje, astfel încât să vă bucuraţi din plin de produsul finit, fără stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operaţiune în parte.

 

LUCRĂRI DE CONSOLIDĂRI SI REABILITĂRI

Ştim cât de important este pentru oricine spaţiul în care trăieşte şi îşi desfăşoară activitatea. Fie pentru că nu se dispune de suficient spaţiu sau de suficiente resurse financiare nu întotdeauna o construcţie nouă este soluţia optimă. De aceea firma noastră execută lucrări de reabilitare şi consolidare structurală a clădirilor existente.

Consolidarea şi reabilitarea unei clădiri implică din partea constructorului o mai mare atenţie şi responsabilitate decât realizarea uneia noi, deoarece orice expertiză făcută asupra unei astfel de clădiri nu poate surprinde în totalitate starea de eforturi din elemente şi ca atare, în faza de execuţie constructorul trebuie să prevadă şi să ia toate măsurile ce se impun pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite.consolidare-cladire

Având în vedere aceste inconveniente de ordin tehnic, este bine de ştiut că o consolidare a unei clădiri vechi ia destul de mult timp, astfel încât costurile pentru asemenea lucrări sunt uneori mărite.

Firma noastră dispune de resurse materiale şi resurse umane specializate pentru asemenea lucrări şi poate duce la bun sfârşit lucrări de consolidare şi renovare.

Menţionăm câteva dintre lucrările pe care le realizăm:

Consolidare structurală cu bare independente de fier beton şi cămăşuiala de beton armat
Consolidare structurală cu plasa din oţel beton şi cămăşuiala de beton armat/torcret
Consolidare structurală prin schimbarea sistemului structural şi a schemelor statice
Consolidarea elementelor structurale prin utilizarea materialelor compozite din fibră de carbon
Acoperiri de protecţie pentru betoane (de suprafaţa/în adâncime)
Lucrări de reparaţii cu mortare cimentoase expandabile şi injectări pentru betoane şi zidărie de cărămidă
Finisaje exterioare aplicate după realizarea consolidării
Reabilitarea termică a locuinţelor

Montaj acoperis precum si reparatii acoperis

 

slider 3

Fie ca este vorba de acoperiș din țigle metalice, țigle tradiționale ceramice sau de beton, șindrile bituminoase sau tablă plană, o echipă de profesioniști vă stă la dispoziție pentru o gamă completă de servicii:
-consiliere privind cea mai bună variantă de acoperiș pentru dumneavoastră;
-întocmire deviz ofertă pentru acoperișul dumneavoastră după planurile puse la dispoziție sau după masurătorile efectuate la fața locului;
-aprovizionarea cu materialele necesare realizării proiectului;
-întreținerea și revizia acoperișurilor;
-asistență montaj acoperiș, atunci când acesta se face în regie proprie de catre beneficiar;
-sisteme complete de dulgherie;
-renovări acoperișuri;
-montaj sistem complet de învelitori;
-montaj jheaburi și burlane;
-montaj sisteme de parazăpezi;
-montaj ferestre de mansardă;
-proiectare și montaj sisteme de degivrare pentru acoperiș;
-proiectare, vânzare și montaj panouri solare;
-proiectare, vânzare și montaj uși de garaj;

 

FABRICA TIGLA CERAMICA SI METALICA DE ORICE FEL

Fabrica proprie de tigla de toate tipurile.

Ne face placere sa va oferim serviciile noastre de tigla ceramica si metalica la comanda.

Pentru comenzi si detalii va rugam sa ne contactati. SLIDE 8

 

Pentru detalii:

CONTACT

PENTRU COMENZI SI OFERTE DE PRET VA RUGAM SA NE CONTACTATI:
E-MAIL: comandaunacoperis@gmail.com
Tel: 0721.698.173 / 0721.698.185
Direct pe site: accesati meniul contact din partea de sus si completati formularul.
Veti fi contactat in cel mai scurt timp; nu uitati sa lasati numarul de telefon si adresa de E-mail pentru a putea fi contactat!
 
Va multumim!