DESPRE NOI

FIRMA DE CONSTRUCTII, APELATI CU INCREDERE

DESPRE NOI

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Bucureşti, precum si din tara.

Suntem specializaţi în construcţia de case cu regim mic de înălţime ( în domeniul S+P+2E) din beton/cărămidă/BCA/lemn,  renovări de case şi apartamente, consolidări şi reabilitări de locuinţe, termoizolaţii şi hidroizolaţii, instalaţii electrice, sanitare şi termice, lucrări de vopsitorie,  zugrăveli şi ipsoserie, precum şi lucrări de tâmplărie.

Deasemenea suntem specialisti si in constructia / reparatiile / montajul de acoperis

Practic, acoperim o gamă largă  de lucrări pentru proiectele dvs., cu o echipă formată din  profesionişti cu iniţiativa de dezvoltare.

Oferim consultanţă de specialitate în luarea celor mai bune decizii de către dvs.  colaborând cu cei mai buni in domeniu.

Pentru toate fazele determinante ale proiectelor  în desfăşurare există o supervizare a unui inginer constructor.

Ne asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor  prin contracte ferme,  cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.

Pentru a vă oferi cel mai  bun raport calitate – preţ al lucrărilor,  conducerea firmei tratează şi analizează  fiecare proiect în parte  şi deleagă  echipe formate din DESPRE NOI img1oameni specializaţi pe  categorii de lucrări aferente.

Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate.

Solicitaţi-ne consultanță pentru lucrările dvs. Ascultaţi opinia unui specialist; hotărâm împreună soluţiile potrivite din punct de vedere tehnic şi economic.

Scopul nostru este de a satisfice  cerinţele şi aşteptările  clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.

Societatea noastră se încadrează în categoria IMM-urilor cu capital integral privat.

DE CE NOI?

Pentru ca suntem:
– O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva;
– O firma cu preturi accesibile.
Pentru ca respectam:
– Standardele de calitate;
– Termenele de realizare stabilite.

 

CUM SOLICITI O LUCRARE?

Intra în sectiunea CONTACT –  trimite-ne datele tale de contact împreuna cu date ale lucrarii tale (planuri, schite, etc.) si vei fi contactat în maxim 24 ore de unul din specialistii nostrii. E simplu!

 

CONTACT

PENTRU COMENZI SI OFERTE DE PRET VA RUGAM SA NE CONTACTATI:
E-MAIL: comandaunacoperis@gmail.com
Tel: 0721.698.173 / 0721.698.185
Direct pe site: accesati meniul contact din partea de sus si completati formularul. Veti fi contactat in cel mai scurt timp; nu uitati sa lasati numarul de telefon si adresa de E-mail pentru a putea fi contactat!
Va multumim!